blog
GynMed

Avantajele nașterii în Maternitatea Gyn Med

Părinții dar mai ales viitoarele mămici își fac griji încă din primele luni sarcină, pentru momentul în care vor da naștere. Plănuiesc totul în cel mai mic detaliu, se informează, citesc numeroase articole, ba chiar se duc la cursuri de specialitate, eventual împreună cu soții lor. Așadar, această perioadă este una foarte solicitantă nu doar din punct de vedere fizic, cât și psihic și emoțional.

Citeste articolul

Avantaje ale Sistemului Rooming-In

Deși conceptul rooming in era aplicat încă de acum mii de ani, odată cu evoluția medicinei, specialiștii au considerat că atât mama, cât și copilul, au nevoie de mai multă atenție imediat după naștere. Așadar, s-a luat decizia ca cei doi să fie mutați în saloane diferite, medicii având grijă de ei în mod separat.

Citeste articolul

Analize Ginecologice Anuale

De-a lungul vieții, o femeie trece, în mod inevitabil, prin numeroase schimbări fizice, hormonale și emoționale. Modul în care organismul său reacționează la aceste schimbări este unic și diferă de la persoană la persoană. Cu toate acestea, este indicat să îți faci periodic un set de analize, pentru a putea preveni patologii complexe sau anumite neplăceri create de potențialele afecțiuni.

Citeste articolul

Nașterea prin cezariană

Ce presupune această intervenție?
În condiții ideale, operația de cezariană nu este deloc una complicată. Deși operația în sine durează aproximativ 60 de minute, fătul va fi scos în primele 10 minute și înmânat medicului neonatolog, pentru monitorizarea funcțiilor vitale și adaptarea la mediul extrauterin. Apoi, copilul va fi pus la pieptul mamei, iar procedura va continua cu sutura inciziilor, concentrându-se pe oprirea sângerării, dar și pe a asigura o estetică plăcută.

Citeste articolul

Nașterea cu Entonox (gaz ilariant)

Cu certitudine că, a da naștere unui copil este unul dintre cele mai frumoase lucruri, de care o femeie este capabilă. Suntem siguri că nașterea te va împlini și îți va schimba viața radical, dar și modul în care vezi anumite situații.Toate cele menționate anterior, într-adevăr, aduc multă fericire și împlinire, dar la pachet cu acestea, vin și durerile pe care trebuie să le suporți în timpul nașterii propriu-zise.

Citeste articolul

Avantajele Nașterii În Apă

Există multiple metode de a da naștere copilului tău, iar nașterea în apă este una dintre cele mai folosite. Aceasta a devenit din ce în ce mai populară și utilizată în ultimii ani, de mămicile din întreaga lume, deși metoda a fost pusă în aplicare și studiată, în anul 1960.

Citeste articolul

Avantajele nașterii în mediul privat

În ultimii ani, din ce în ce mai multe mame își doresc să nască la o maternitate privată, în detrimentul celor de stat, beneficiind astfel de numeroase avantaje. Dacă și tu îți dorești să iei această decizie, dar nu ești hotărâtă, îți vom prezenta câteva dintre principalele avantaje:

Citeste articolul

Lucruri de știut înainte de naștere

Pașii pe care trebuie să îi urmezi din momentul în care ai aflat că ești însărcinată nu sunt deloc complicați, însă sunt obligatorii. Este indicat să îți găsești o maternitate de încredere, unde îți dorești să naști. Aici vei merge pentru aproape toate verficările (analize, ecografii), dar și pentru a discuta cu medicul obstetrician și medicul anestezist (pentru nașterea prin cezariană).

Citeste articolul

Simptome în sarcină

Multe dintre femei visează, încă din perioada adolescenței, că vor avea o familie frumoasă și armonioasă, completată de un copil, Însă, perioada în care ești însărcinată, vine la pachet cu numeroase responsabilități și noi experiențe, pentru care trebuie să fii pregătită.

Citeste articolul

Informare

In clinica noastra se respecta toate masurile impuse de autoritati ca urmare a prevenirii si raspandirii virusului SARS-COV2 (Covid19).
Ca urmare, toti pacientii ce urmeaza a fi suspusi unor interventii vor fi testati in clinica noastra si internati numai dupa rezultatul NEGATIV al testului.