Despre noi -
Maternitatea GYN MED

Spitalul de ginecologie si obstetrica GynMed s-a nascut din dorinta de a oferi celor care ne aleg, un act medical de o performant, oferind multiple facilitati de diagnostic si tratament, asigurand astfel calitate, eficiență și rapiditate în derularea programelor de promovare și îmbunătățire a stării de sănătate a femeii si copilului .

Sarcina ta poate fi simplă sau complicată – alături de noi ești în siguranță!

De ce sa alegi clinica GynMED?

Clinica noastra asigura asistenta medicala femeii gravide si nou-nascutului sanatos, dar si celor cu risc , avand capacitatea de a rezolva intreaga gama de patologie specifica, asistenta medicala ginecologica in cazuri complexe, precum si in domeniul diagnosticului si tratamentului infertilitatii.

Cu o activitate care a debutat prin infiintarea cabinetului GynMed cu profil obstetrica-ginecologie in anul 2006, am ajuns la un numar semnificativ de paciente multumite de calitatea si profesionalismului serviciilor oferite de noi, nu numai in ceea ce priveste propria sanatate, ci si sanatatea familiei si a noilor membrii, alaturi de care am fost de la inceputul sarcinii si pana la sosirea pe lume. Astfel, prin experienta am ajuns la excelenta serviciilor furnizate.

Sub deviza ”Excelenta prin experienta”, impreuna cu valorile de care dispunem: un ambient plăcut, relaţii interumane prietenoase, respectarea deciziilor sau opţiunilor individuale, disponibilitatea pentru informaţii şi servicii medicale sau conexe, au scopul de a face din sarcina şi naşterea dumneavoastră o experienţă agreabilă şi o amintire dragă.

Dr. Cornelia Pascu

patologia genitală feminină

Patologia genitală feminină crează anxietate şi pune pacientelor probleme psihoafective legate de menţinerea şi integritatea valenţelor feminităţii. Scopul  noastru este de a căuta şi stabili cele mai bune soluţii medicale pentru pacientele noastre, de a le oferi servicii medicale de calitate, intr-un mediu sigur si confortabil, pe lângă dotările moderne de care dispunem. Ne dorim sa oferim o adresabilitate crescuta in cazul interventiilor laparoscopice. Chirurgia laparoscopica a venit cu un plus la succesul activitatii interventionale si prin solutii de tratare a infertilitatii.

Echipa noastră

Profesionalism și aparatură medicală

Suntem constienti ca actul medical nu este o componenta exclusiv a medicului cu care interactionezi, calitatea lui tinand de un cumul de factori cum ar fi aparatura medicala folosita, confortul psihic al pacientelor, dedicarea si calitatea comunicarii cadrelor medicale si nu in ultimul rand intimitatea generata de folosirea unei rezerve dotate la cele mai ridicate standarde.

Fie ca va confruntati cu probleme de obstetrica – ginecologie, fie ca faceti primii pasi in minunata lume a mamicilor, noi va suntem alaturi pentru a parcurge impreuna toate provocarile, aducand bucurie si zambete in viata dumneavoastra.

Oricare ar fi EXPERIENTA dumneavoastra de pana acum, la noi veti fi intampinati doar de EXCELENTA in ceea ce priveste toata gama de servicii oferite. – GynMED, excelenta prin experienta.

Contactează-ne sau vizitează-ne

Str. Doljului 12D, Craiova, Dolj

Informare

In clinica noastra se respecta toate masurile impuse de autoritati ca urmare a prevenirii si raspandirii virusului SARS-COV2 (Covid19).
Ca urmare, toti pacientii ce urmeaza a fi suspusi unor interventii vor fi testati in clinica noastra si internati numai dupa rezultatul NEGATIV al testului.